Poslední zvonění deváťáků

autor: | 24. června 2015 | Nepřehlédněte

Co vše se  v Kravařích událo v pondělí 22. 6. dopoledne?
Parta deváťáků ZŠ Kravaře si užívala  „Poslední zvonění“ ve třídách, ve škole, v ulicích obce, u starosty, v mateřské škole, v obchodech, ……………….. .
Parta deváťáků vesele dováděla, tančila, poskakovala v legračních kostýmech, rozdávala úsměvy, pokřikovala,troubila, pískala, vřeštěla.
Parta deváťáků se loučila s naší krásnou školou, učiteli,  kuchařkami, uklízečkami, se všemi kamarády, spolužáky, dospěláky.
Parta deváťáků  by chtěla poděkovat všem pedagogům, rodičům, starostovi a starostkám za jejich péči o naše vzdělávání. Speciální poděkování patří panu starostovi V. Vomáčkovi za nádhernou školu v „luxusním barevném kabátě“, za krásný výhled z nových oken školy, za teplíčko ve třídách v zimních měsících. Máme pokračovat? Není třeba, přijďte se podívat, budete nadšeni stejně jako my.
Parta deváťáků vás všechny srdečně zve na VÍSECKOU RYCHTU, kde z ruky třídní učitelky Alice Křížové převezme poslední vysvědčení ze základky. Tato událost začíná v pátek 26. června v 9, 20 hodin.
Parta deváťáků všem spolužákům, učitelům, dospělým, pracovníkům obecních úřadů, občanům a všem příznivcům naší krásné školy přeje pohodové prázdniny, prima dovolenou a hlavně super letní počasí.
Za partu deváťáků napsala Miluše Novotná

Související obrázky: