Nový školní rok 2013/2014

autor: | 28. srpna 2013 | Nepřehlédněte

Společné foto 2012_2013

Společné foto 2012_2013

Prázdniny nám opět utekly jako voda. Doufám, že jste si všichni – žáci, rodiče i učitelé, dostatečně odpočinuli, zažili spousty nevšedních zážitků a procestovali kus světa. Stejně tak doufám, že se těšíte na další školní rok!

Ve škole už se vše chystá, je vymalováno, jsou instalovány nové interaktivní tabule, vybudována je učebna výtvarné výchovy, nově budeme také využívat učebnu cizích jazyků s interaktivní tabulí SMART, učebnu interaktivní s tabulí eBeam, upravené a vyzdobené jsou již všechny kmenové třídy, samozřejmě se naše pozornost zaměřila zejména na budoucí první třídu. Díky obci Blíževedly bude brzy do další třídy na prvním stupni instalována další interaktivní tabule – velký dík paní starostce.

Vidíte, že je na co se těšit. Nezapomeňte tedy, že již v pondělí 2. září zase uslyšíte školní zvonek, a to samozřejmě v obvyklých 7.45 hod. V pondělí vás čeká jen jedna hodina, při které se dozvíte vše důležité od svých třídních učitelek. Prvňáčky a jejich rodiče zvu na hodinu devátou do auly školy, kde vás přivítá paní třídní učitelka Šmehlíková a také jeden slavný sportovec!

Těším se tedy na viděnou.

Zdeněk Šmída

Související obrázky: